HSL Management B.V.  STRATandGO™
STRATandGO™ is een Corporate Performance Management applicatie van Procos AG uit Vaduz (Liechtenstein) en wordt in de BeNeLux aangeboden door PROCOS Benelux B.V., gevestigd aan de Herengracht 142, 1015 BW Amsterdam (T: +31 (0)20 820 8022) en bestaat uit een aantal modules die perfect op elkaar aansluiten:

  • Business Scorecard; waarmee de strategie van uw bedrijf mee kan worden vastgelegd en gekoppeld kan worden met uw operationele systemen, en waarmee u direct zicht heeft hoe uw zaken er voor staan. Tevens kunnen oplossingen zoals Risk Management, ITIL, Balanced Scorecards, Strategic Planning, Dashboard hiermee standaard gerealiseerd worden.
  • Business Analyser; een zeer gebruikersvriendelijke tool om alle vastgelegde gegevens te kunnen analyseren vanuit de strategie en naar de diverse transactiegegevens met selectiecriteria die u zelf kunt bepalen.
  • Business Planner; geeft u een volledige beheersing van uw actuele gegevens met de budgetten en de diverse plannen die gemaakt kunnen worden.
  • DIMEX (Data Import Export - tool); deze eenvoudige maar zeer krachtige ETL (Extraction-Transformation-Loading)-tool maakt het mogelijk om gegevens uit een ander bronsysteem te halen en eventueel ook weer terug te schrijven.

Sliepen Consultancy is partner van STRATandGO™ voor BeNeLux en wil u graag van dienst zijn om te zien of ook uw bedrijf beter gestuurd kan worden met deze Performance Management oplossing. Door te klikken op onderstaande voorbeeldschermen opent u de toelichting en interactieve voorbeelden van STRATandGO™: