HSL Management B.V.  Overige Services
In het vorige menuonderdeel hebben wij meer uitleg gegeven over applicatie en over business consultancy, en in het volgend menu gaan wij verder in op performance management, maar Sliepen Consultancy heeft een zeer ruime ervaring op financieel en op IT-gebied, waardoor wij nog enkele diensten kunnen aanbieden:

Product Management

Sliepen Consultancy heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Product Management, met name op het gebied van softwareoplossingen. Product Management is een zeer ruim vakbegrip en onderscheidt zich in de volgende onderdelen van strategisch tot tactisch:

  • Marktanalyse (onderscheidend vermogen, marktonderzoek, marktproblemen, technologische aspecten, concurrentie analyse)
  • Kwantitatieve analyse (markt bepaling, product performance, operationele aspecten, winst- en verlies-analyses)
  • Product strategie (Business Case, prijsbepaling, maak-koop-partner, product portfolio, innovatie)
  • Product planning (positionering, verkoopproces, marktvereisten, product roadmap, gebruikerskenmerken, scenarios, release mijlpalen)
  • Programma strategie (marketing plan, klanten acquisitie, lancering, koperskenmerken, succesverhalen, leiders, klantenwerving)
  • Verkoop introductie (training, reclame en verkooptools, "white papers", concurrentie opsomming)
  • Ondersteuning (presentaties en demo's, speciale activiteiten, evenement, vraagbaak)

Sliepen Consultancy kan u perfect van dienst zijn bij bovenstaande product management taken om ook uw organisatie succes te laten zijn met succesvolle en onderscheidende producten.

Project Management

IT projecten kunnen vaak complex zijn en de mijlpalen moeten in kaart worden gebracht en worden nagegaan en bijgehouden. Personen die de taken moeten uitvoeren worden vaak begeleid en gevolgd om te voorkomen dat projecten uitlopen met alle gevolgen van dien. Sliepen Consultancy kan u hierbij natuurlijk zeker van dienst zijn.

Interim Management

Sliepen Consultancy heeft een zeer ruime ervaring in financiële administratieve, controlling, en in IT-functies en kan ook worden ingeschakeld bij tijdelijke uitval of extra begeleiding in uw organisatie.